Banekørsel

Tranbjerg Køreskole benytter enten anlægget ved Jyllands Ringen, Viborg Køreteknisk, Hørningbanen eller Odderbanen.
Banekørsel er obligatorisk i uddannelsen. I starten af forløbet skal du på manøvrebane, og til sidst på køreteknisk anlæg.

Turen til manøvrebanen tager incl. transport ca. fire timer. Turen til Køreteknisk anlæg tager incl. transport fem til seks timer. Det kan blive nødvendigt at tage fri fra arbejde eller skole i forbindelse med banekørsel.

Manøvrebane

Også kaldet kravlegården. Efter to omgange teori er det tid til at køre bil for første gang. En manøvrebane er en lukket plads med højst tre elever i hver deres bil ad gangen. Her skal du øve de helt grundlæggende færdigheder som betjening af rat, gear, kobling, bremse og speeder. Formålet er at ruste dig til den første køretime på almindelig vej.

 

Køreteknisk anlæg

Også kaldet glatbane. På dette sene tidspunkt i din uddannelse er du blevet helt fortrolig med selve betjeningen af bilen. Nu skal du prøve dine og bilens grænser af ved forskellige styre- og bremseøvelser på tør og glat vej. Formålet er at ruste dig til en eventuel nødsituation i trafikken, så du bedst muligt kan undgå en ulykke.

 

" Super godt forløb, hvor alle luksusser man kunne ønske var der. Entusiastisk og engageret kørelærere, og et meget hurtigt forløb (maks. 2-3) måneder. Kan i den grad anbefales!"

Filip M.

"Hyggelige og lærerige teoritimer og køretimer - og Ole er vildt pædagogisk"

Diana B.

" Ole er en god kørelærer. Venlig, tålmodig og pædagogisk. Seriøs undervisning, men stadig plads til sjov. Kan stærkt anbefales"

Casper M.

"Ole er den perfekte kørelærer. Han er fleksibel, pædagogisk og tålmodig. Han hjælper og bliver aldrig sur. Som sagt den perfekte kørelærer"

Emma R.

" Super godt sted. Ole er en meget sød og tålmodig mand - altid god behandling. Klart anbefalelsesværdigt! "

Anne M.

" Ole er en fantastisk kørelærer! Vildt pædagogisk og nede på jorden. Det var en fornøjelse, at tilbringe tid med ham "

Jacob P.

" Fantastisk forløb, kan uden tvivl anbefale Ole som kørelærer, han er nede på jorden og er en rigtig god støtte hele vejen igennem! Jeg er fuldt ud tilfreds "

Rikke H.

" Tranbjerg køreskole var super god, og Ole er en god lærer. Takket være ham bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg og kom hurtigt igennem! "

Julie T.