Kørelærerne

Kørelærerne i Tranbjerg Køreskole er meget passioneret om arbejdet som kørelærere. Vi gør vores yderste for at køreskolen fortsat lever op til sit gode rygte og værdier, som ansvarlighed, pålidelighed og høj service. At tage kørekort skal være en god oplevelse, i samarbejde med sin kørelærer.

Ole kobberup

Ole Kobberup er ejer af Tranbjerg Køreskole, som blev oprettet i 2015. Ole står for teoriundervisning i Tranbjerg, samt det meste kørsel i Tranbjerg. Ole tager sig også af undervisning på bane, i det omfang det er muligt.
Ole er, ud over kørelærer, uddannet pædagog, og har arbejdet som pædagog i Aarhus kommune i 15 år. Den erfaring, om arbejdet med mennesker og deres forskelligheder, kan bruges i arbejdet som kørelærer. Både i bilen, og i teorilokalet.

Ole kører BMW 320 D Gran Turismo (Manuelt gear)

-Og Opel Mokka E (Elektrisk med automatgear)

Simon Borg

Simon Borg er uddannet på Aarhus kørelærerinstitut, og bor i Solbjerg med sin familie. Simon står for kørsel, primært fra Solbjerg, men også i Tranbjerg efter behov.

Simon kører Golf 8 1.5 TSI EVO

" Super godt forløb, hvor alle luksusser man kunne ønske var der. Entusiastisk og engageret kørelærere, og et meget hurtigt forløb (maks. 2-3) måneder. Kan i den grad anbefales!"

Filip M.

"Hyggelige og lærerige teoritimer og køretimer - og Ole er vildt pædagogisk"

Diana B.

" Ole er en god kørelærer. Venlig, tålmodig og pædagogisk. Seriøs undervisning, men stadig plads til sjov. Kan stærkt anbefales"

Casper M.

"Ole er den perfekte kørelærer. Han er fleksibel, pædagogisk og tålmodig. Han hjælper og bliver aldrig sur. Som sagt den perfekte kørelærer"

Emma R.

" Super godt sted. Ole er en meget sød og tålmodig mand - altid god behandling. Klart anbefalelsesværdigt! "

Anne M.

" Ole er en fantastisk kørelærer! Vildt pædagogisk og nede på jorden. Det var en fornøjelse, at tilbringe tid med ham "

Jacob P.

" Fantastisk forløb, kan uden tvivl anbefale Ole som kørelærer, han er nede på jorden og er en rigtig god støtte hele vejen igennem! Jeg er fuldt ud tilfreds "

Rikke H.

" Tranbjerg køreskole var super god, og Ole er en god lærer. Takket være ham bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg og kom hurtigt igennem! "

Julie T.